Santa Catavina 2009

El barri de Santa Catalina es convertirà els propers dies 8 i 9 de maig en el millor aparador del nostre vi. Al carrer Cotoner 22 bodegues mallorquines oferiran als visitants tast dels seus vins.


La fira tindrà lloc els dies 8 i 9 de maig de 19 a 22 hores. Els tickets tindran un preu de 3 € i donaran dret a tres tasts. Santa Catavina’09 compta amb la participació de representants de les DO Mallorca Pla i Llevant, DO Binissalem Mallorca, l’Associació de Petits Cellers de les Illes Balears i l’Associació de Bodeguers de les Illes Balears. També hi col·laboren Quely, Crisol, Sa Canova, Makro i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.

A més, el preu dels tickets es podrà descomptar del preu de la factura dels restaurants de l’Associació entre els dies 10 de maig i 10 de juny.


Bodegues participants:

Bodegues Macià Batle, Galmés Ferrer, Butxet, Jaume Mesquida, Armero Adrover, Vins Can Coleto, Vins Miquel Gelabert, Pere Seda, Bodega Bordoy, Celler Jaume de Puntiró, Ca’n Majoral, Vinyes i Vins Ca Sa Padrina, Binigrau Vins i Vinyes, Vinya Taujana, Celler Ramanyà, Bodega Binigual, Celler Tianna Negre, Bodegas Antonia Nadal – Son Roig, Celler Can Ramis, Albaflor Vins Nadal, Galmés i Ribot, Son Vives.

Restaurants participants:

La Aldaba, Can Pinyol, Zanzibar, Topetto, Es Pou, Vietnam, La Chaumiere, Asador Txacolí, Tanto Amore, Via Appia, Veinti3, Pastagonia, Sa Figa de Moro, Fàbrica, La Casa del Árbol, Bistro Santa Catalina, Sa Llimona, Bodega del Mar, Olsson Garlic & Shots.

1 comentario:

RICK dijo...

Fantastico….,lo digo irónicamente,estuve en el bar de vinos de la zona “de vinos”,y se enterarón por mi,que desastre de organización ! Como lo hagan todo igual…..